Beleggingspanden.nl
Kerkrade, Hoofdstraat 5+5A en Kloosterraderstraat 6+6A

Kerkrade, Hoofdstraat 5+5A en Kloosterraderstraat 6+6A

Hoofdstraat 5+5A en Kloosterraderstraat 6+6A
6164 CC Kerkrade, Limburg.

Te koop Te koop  € 500.000,- k.k.

Deze beleggingsportefeuille betreft een dubbel winkelpand van circa 244 m² gelegen aan de Hoofdstraat 5 en een bovenwoning gelegen op Hoofdstraat 5A van circa 210 m², een appartement aan de Kloosterraderstraat 6 van circa 76 m² en een appartement aan de Kloosterraderstraat 6A van circa 109 m². 

Beide objecten zijn in goede staat van onderhoud. De woningen beschikken over een gas-combiketel. Beide appartementen gelegen aan Kloosterraderstraat 6 & 6A bestaan uit een woonkamer+keuken, twee slaapkamers en een badkamer. De bovenwoning gelegen aan Hoofdstraat 8A bestaat uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer en balkon. De tweede verdieping beschikt over vier slaapkamers, een badkamer en tevens een balkon. De zolder is middels een vaste trap te bereiken, waar alsmede twee slaapkamers zijn gesitueerd.

In de nabije omgeving zijn diverse eetgelegenheden en nationale winkelketens gesitueerd, waaronder Kruidvat, Etos, C&A, Jumbo & Action. Het plein Markt is op circa 230 meter gesitueerd, waar elke vrijdagochtend de plaatselijke markt plaatsvindt. De dichtstbijzijnde bushalte is op circa 210 meter loopafstand gelegen. Het is mogelijk om in de Hoofdstraat betaald te parkeren.

Wij vragen u discreet om te gaan met deze presentatie en het beleggingspand in eerste instantie uitsluitend aan de buitenkant te bezichtigen. Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat bezichtiging/inspectie en/of contact met de huurder uitsluitend in overleg met medewerkers van Beleggingspanden.nl kan geschieden.

Algemeen

 
Land Nederland
Soort pand Woning / winkelpand
Laatste wijziging woensdag 10 juni 2020

Pandinformatie

 
Vloeroppervlakte

Het betreft hier nadrukkelijk geen metrage conform NEN 2580. De oppervlaktes zijn overgenomen uit de de Basisregistraties Adressen en Gebouwen van het kadaster. 
 

Kadastraal Hoofdstraat 5+5A: Gemeente Kerkrade, sectie E, nummers 3442 & 2511/Kloosterraderstraat 6: Gemeente Kerkrade, sectie E, nummer 3442
Eigendomssituatie Volledig eigendom
Bouwjaar 1900 & 1935
Bereikbaarheid Goed

Contractinformatie

 
Huursituatie Gedeeltelijk verhuurd >50%
Huurgegevens

Winkelruimte is momenteel vrij van huur. Prognose huur: € 27.000,- per jaar

Bovenwoning Hoofdstraat 5A: € 8.331,72 kale huur per jaar

Appartement Kloosterraderstraat 6: € 6.592,80 kale huur per jaar

Appartement Kloosterraderstraat 6A: € 6.784,80 kale huur per jaar


Investeringsprofiel

 

Huursom € 49.309,00 per jaar, deels geprognosticeerd.
Koopsom € 500.000,- k.k.
Factor 10,1

Overig

 
Aanvullende informatie

Algemeen:
Gemeente Kerkrade
Internet: http://www.kerkrade.nl
Inwoners: circa 45.950
Oppervlakte: 22,13 km²


Contact

 
Aanbieder Beleggingspanden.nl
Algemeen
Telefoon: 030 - 225 31 12
Direct reageren
Reactie Verstuur een reactie via deze site

Kaart


Kaart
Rendementsberekening

Rendementsberekening

Wilt u een rekenvoorbeeld van de jaarlijkse kosten en opbrengsten van dit beleggingspand? Klik op de knop voor een proefberekening!

Toevoegen aan portefeuille

Toevoegen aan mijn portefeuille

Klik op de knop om dit object toe te voegen aan uw portefeuille. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Mijn portefeuille inzien

Mijn portefeuille inzien

Klik op de knop om uw portefeuille in te zien. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 maanden.

Aanvraag taxatie

Aanvraag taxatie

Wilt u onafhankelijk advies over de actuele waarde van dit object? Klik op de knop om een taxatie aan te vragen!

Aanvraag financieringsinformatie

Aanvraag financieringsinformatie

Wij helpen uw graag met uw financieringsaanvraag dan wel financiële vragen.

Vastgoed verhuur en beheer

Vastgoed verhuur en beheer

In samenwerking met onze partners ondersteunen wij u met de verhuur van uw object en het financieel, technisch en administratief beheer van uw object.

Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Heeft u behoefte aan advies over de juiste prijs, toekomst van de betreffende locatie, betrouwbaarheid van de huurders, realistische huur, juridische inhoud van huurcontracten? Kies een onafhankelijk aankoopmakelaar!

Verzekeringen

Verzekeringen

Uw belegging goed verzekerd!

Reactie


Schrijf hieronder uw reactie aan de aanbieder van dit object. Uw gegevens worden uitsluitend ter beschikking gesteld aan de aanbieder van dit object.

Object:

Kerkrade

Hoofdstraat 5+5A en Kloosterraderstraat 6+6A , Kerkrade
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mailadres:
Uw reactie:
 

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Beleggingspanden.nl biedt deze informatie daarom aan zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid en volledigheid. Beleggingspanden.nl biedt zelf geen onroerend goed aan. Deze presentatie is een uitnodiging om via Beleggingspanden.nl met de aanbieder van het beleggingspand in contact te komen.