Beleggingspanden.nl

Zoek in ons aanbod

Uitgebreid zoeken

Uw beleggingspand koopt/verkoopt u via Beleggingspanden.nl

Beleggingspanden.nl is een landelijk opererend platform dat zich sinds 1998 heeft gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van beleggingsvastgoed. Met een netwerk van 100.000 beleggers waarvan er ruim 44.000 de wekelijkse mailing ontvangen worden meer dan 250 beleggingstransacties per jaar gerealiseerd. 

Via dit platform wordt beleggingsvastgoed in de categorie zelfstandige woonruimte, kamerverhuur, woon/winkel, winkelpand, bedrijfspand, kantoor, garagebox, recreatief, horeca, grondpositie, nieuwbouwprojecten en vastgoedontwikkelingen aangeboden.

Tijdelijke actie: listing voor € 199,- exclusief btw 

Wilt u een verhuurd of leeg beleggingspand verkopen? Voor vastgoed tot € 250.000,- k.k. bieden wij tijdelijk een listing aan voor € 199,- exclusief btw. De listing staat zes maanden op het platform. Klik op hier registreren en wij nemen contact met u op. 

Waardebepaling beleggingspanden

Overweegt u uw pand te verkopen? Op basis van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud en het raadplegen van diverse openbare bronnen zal op afstand vrijblijvend en kosteloos een waardebepaling worden uitgewerkt. Klik op waardebepaling beleggingspanden voor een prijsindicatie van uw beleggingspand.

Samenwerking bij verkoop van een beleggingspand

Bent u een makelaar en wilt u gebruik maken van een bereik naar ruim 44.000 vastgoedbeleggers? Uw eigen dienstverlening en lokale kennis versterkt met landelijk bereik naar de juiste doelgroep verhoogt de kans op verkoop voor de beste prijs aanzienlijk. Kies diensten en mogelijkheden voor meer informatie over de mogelijkheden.

Solide rendement op uw vermogen door aankoop van een beleggingspand

Bent u op zoek naar rendement op uw vermogen? Beleggingspanden.nl presenteert iedere week enkele nieuwe beleggingspanden die mogelijk passen bij uw profiel. In de rechterkolom van deze pagina kunt u zich registreren voor de wekelijkse mailing. Bekijk het overzicht beleggingspanden voor het totale aanbod van dit vraag en aanbod platform.
 

Nieuws

25 september 2020

Verkocht in week 39

Afgelopen week zijn de onderstaande beleggingsobjecten middels het Beleggingspanden.nl platform verkocht, waarvan wij u hierbij op de....

Lees meer >
24 september 2020

Nieuw aanbod

Hierbij kunnen wij u vrijblijvend informeren over de onderstaande nieuwe beleggingspanden, mutaties en de mogelijkheid om een listing af te....

Lees meer >
24 september 2020

Verkocht: Belegging in Den Bosch

Vanaf vandaag is het beleggingsobject gelegen aan de Dommelstraat 7F in Den Bosch verkocht. Ter informatie brengen wij u hier graag....

Lees meer >
Meer nieuws